Korcula Lumbarda apartment Dalmatia
Početna stranicaApartman Silvana Mapa site-auto, 26. 10. 2021.

Studio apartment Silvana Korčula Lumbarda Dalmatia Croatia
     
 

Otok Korčula Lumbarda - Studio Apartman Silvana
putni vodić do Lumbarde i apartmana SilvanaLumbarda se nalazi na krajnjem istocnom dijelu otoka Korčule, 3 NM (5 km) od poluotoka Pelješca i grada Orebića. Do Lumbarde je najlakše doći trajektom iz Orebića koji pristaje u malu korčulansku luku Dominče, koja se nalazi između grada Korčule i Lumbarde. Vožnja traje oko 15 minuta, za vrijeme turističke sezone trajekt isplovljava svakih sat vremena ili česće, ovisno o potrebi. Cijena za automobil je oko 70 kuna te 15 kuna po osobi.

Domince harbour, Island Korcula Kad dođete u Dominče, vozite otprilike 300m dok ne dođete do velikog raskršća. Skrenite lijevo (istok) i pratite asfaltiranu cestu idučih 5 kilometara dok ne stignete u centar Lumbarde.
Marina, center of Lumbarda U centru se nalazi velika marina, skrenite prema njoj. Otprilike 300 m iza nje cesta će vas dovesti do uvale Tatinja i apartmana Silvana.
Apartment Silvana, Tatinja bay Studio apartman Silvana nalazi se u sredini uvale Tatinja, oko 30m od pješčane plaže. U neposrednoj blizini nalazi se ronilački klub. Tu je i vaše parkirno mjesto.


Town of Korcula / Domince harbour - Lumbarda road

Povečajte kartu puta Korčula/Dominče - Lumbarda i kartu Lumbarde.

Na nasoj stranici s putnim linkovima možete dobiti više informacija o dolasku na otok Korčulu.

Lumbarda map